Äntligen tid till andning..

.. och tid till att kunna träffa Frida, så klart! För de senaste veckorna har det varit helt otroligt mycket ludd runt omkring det jag faktiskt vill göra. Har nog bara träffat Frida en gång sedan augusti, och det känns ju faktiskt inge vidare. Så i kväll ska jag bjuda ut henne på en romantisk middag. Just nu är jag i valet och kvalet om vart jag ska boka bord. Det står mellan Pinchos och KOL, men nog mer KOL. Det känns liksom lite bättre och mer romantiskt! Efter middagen så hoppas jag att hon vill följa med hem och ta några glas vin till och kanske kolla en film eller något. Jag saknar ju henne!

kol

Annars är allt bra, faktiskt, känns skönt att det har lugnat sig med allt ludd och att jag nu kan andas ut lite och fokusera på det som är roligt! Klart jobbet är roligt också, men det ska ju finnas en balans.