Båten är här

Efter en ganska lång vinter tänkte jag att det var dags att unna mig något till den svenska sommaren. Då vi tidigare har en stuga nere i Göteborg, närmare bestämt ute på Hönö var det nu dags att förverkliga drömmen om att skaffa mig en riktigt ståtlig båt. Att skaffa båt är för mig det sista steget innan man har allt som en normal person i Sverige eftersträvar att ha. Det är villa, det är sommarstuga alternativt ett torp och det är båt alternativt husvagn eller husbil. För min del har alltid lotten fallit på att skaffa mig en gammal hederlig träbåt, en båt som jag nu innehaver och kan segla med. Lotten föll alltså på en segelbåt vid namn Berit, en båt som har varit bofast i Stockholms skärgård dom senaste sex somrarna. Men kommer alltså nu under 2012 att befästa Göteborgs västkust istället, något som får mig att längta något så otroligt efter bra seglarväder. Hur som haver som relativt ovetandes om vad man behöver till en båt tittade jag snabbt in på Moderna försäkringar som jag tidigare har försäkringar på både villan och vårt fritidshus på, hittade jag även där en båtförsäkring som jag genast tecknade över nätet.

Jag har inte bytt försäkringsbolag på ett bra tag och kommer nog inte heller göra det på ett bra tag framöver, dessutom erbjöd Moderna försäkringar mig en bra skadereglering som gör det enkelt för mig ifall det av någon anledning skulle bli problem med båten att jag då för den hjälp jag behöver för att åtgärda det. Försäkringen var väldigt prisvärd, då den  absolut är en utav marknadens vassaste båtförsäkringar när det gäller pris. Så med dessa fördelar har jag nu en båt i full användning ute i stugan, där vi även planerar att fira midsommar och vad vore bättre en en försäkrad båt redo att bemästra kategatt med? Inte mycket säger jag, och inte mycket säger ni förmodligen inte heller. Med det vill jag tacka Moderna Försäkringar för ett snabbt och effektivt lösningssätt på det försäkringen.