Frustrerande start på dagen!

Åh, så himla irriterad jag känner mig idag!

I morse när jag skulle köra till jobbet så startade inte min bil. Det finns få saker som gör mig lika frustrerad som när det händer. För att jag ska hinna och allt ska gå enligt planerna så måste jag ju ha en fungerande bil. Speciellt idag när jag skulle på ett möte i Ödåkra som ligger en kvart härifrån med bilen .. suck! Jag fick helt enkelt skjuta upp mötet och försöka att inte sitta och sura hela förmiddagen. Istället ringde jag faktiskt och bad om hjälp av svärfar. Det känns som det kan vara något han faktiskt kan något om. I alla fall mer än mig, jag har ju inte ens verktyg till garaget. Så  vi kom överens om att han skulle komma hit i kväll och kolla till bilen, om han inte kan lösa det så får jag ringa bärgaren och få den till en verkstad.

För bil måste jag ha! Jag hoppas verkligen att ni har haft en bättre start på dagen, hörni! Usch! Ser fram emot när jag kan släppa detta i kväll! 

wow