Lageruthyrning har kommit till Sverige

Alla ni som varit i USA någon gång under de senaste åren vet säkert redan vad det här med selfstorage är. Men för att förklara kortfattat så innebär selfstorage att man självförvarar saker. Detta kan vara genom att man hyr en lagerplats av ett företag som erbjuder sådana. Denna lagerplats kan du utnyttja som du vill, kanske har du massor av kartonger som behöver få en plats och inte står i ditt vardagsrum längre. Då kan Selstor ha den perfekta lösningen för dig. För en liten avgift så kan du hyra ett förråd av Selstor i allt ifrån en vecka till sål änge du känner att du behöver.

Där kan du med fria händer placera in alla dina kartonger som du inte vill ha framme längre och istället frigöra massor av plats hemma till annat. Som sagt så är självförvaring en ganska så nya företeelse i Sverige men i övriga Europa har det redan hunnit bli stort och det är bara en fråga innan det blir lika stort i Sverige. Trots att det är ganska så nytt så finns det ändå många bra företag som redan etablerat sig på marknaden för selfstorage. Ett utav dessa företag är alltså Selstor. Selstor erbjuder helhetslösningar till både företagskunder och privatkunder. Tänk dig att kunna slänga in vinterdäck och liknande i ett förråd under sommaren när de inte används. De flesta hushåll har otroligt mycket saker liggande som man knappt använder längre. Känner du att detta passar in på dig och din situation? Då ska du inte fundera en sekund till, kontakta Selstor redan idag och se till att du får ett förråd på direkten.

En fråga som många ställer sig när det handlar om lagerförvaring är såklart säkerheten. Faktum är att säkerheten är otroligt högt prioriterat när det kommer till företag som jobbar med selfstorage, och speciellt Selstor. Selstor har säkerheten och flexibiliteten som huvudprioritet i sitt arbete och strävar hela tiden efter att hålla säkerheten av högsta kvalitet. När du väljer att hyra ett lager hos Selstor så får du en personlig nyckel till förrådet som bara du har. Detta innebär att ingen annan har tillträde till ditt förråd utan det är bara du som kan gå in och ut ur ditt förråd. Denna information brukar lugna väldigt många kunder och det är det som är det viktigaste när man ska hyra ett förråd eller ett lager, att man känner sig helt trygg och att man får en väldigt bra helhetslösning, detta är någonting som Selstor är helt överlägsna på att erbjuda.