Livet leker, hörni!

Hej allihop!

Det är så himla konstigt att jag inte tycker det är det minsta jobbigt att faktiskt vara tillbaka på jobbet igen. Såhär har jag aldrig haft det, någonsin. Om inte det är ett tecken på att en älskar sitt liv så vet jag inte vad som är. Det var klart lite jobb med att få rätt på sömnen efter ledigheten, men utöver det så var det bara härligt att träffa alla kollegor och kavla upp ärmarna igen. Frida har det dock lite värre, men hon kämpar på så gott hon kan. Vi försöker att hitta på så mycket som möjligt när vi är lediga så hon inte har på tok för mycket ångest över hösten. Jag själv ser fram emot att det ska bli kallare, det har ju redan blivit kallt men jag längtar nästan tills snön kommer! Hoppas den kommer i år, det är ju aldrig en garanti här nere. Hur står det till med er?

love