Många bollar i luften!

Hej hörni!

Måndag igen, alltså! det känns ändå inte så hemskt som det kanske borde. Jag har jätte mycket planerat för den här veckan, men jag känner mig faktiskt inte det minsta stressad. Det kanske är dumt och kommer bita mig i häcken snart. Men det känns kul att ha såhär många bollar i luften. Idag har jag för exempel fem möten och däremellan ska jag hinna kolla upp en massa. Det svåraste jag tycker är att faktiskt få gjort det är att ta reda på vilken värmepump vi ska skaffa till kontorets fritidshus. För ja, ett sånt har vi till konferenser och teambuilding. Haha! Jag tog på mig det och chefen bad mig att gå in och läs mer om de olika typerna som erbjuds. Så vi får se om jag kommer komma fram till något idag, känns som det kommer hänga kvar över mig tills jag kommer hem i kväll. Det blir nog en sån vecka där jag aldrig riktigt släpper jobbet, men jag klagar inte. Trivs man så  gör det inte så mycket. Det är nog med Frida som kan bli irriterad, men ska försöka gottgöra det till helgen. 

bollar