Mycket jobb, lite lek!

Den senaste veckan har det varit mycket att göra på jobbet, jag tror faktiskt inte att jag har haft någon dag helt ledig. Jag har blivit inringd de dagar som jag skulle varit ledig då vi just nu har personalbrist. Egentligen tycker jag bara om att jobba, plus att det betalar ju sig att jobba mycket, men jag vill ju träffa Frida så mycket som möjligt. Vi har hörts varje dag på telefon, vilket är härligt. Det känns som det inte bara är jag som jagar, utan att hon också vill. Honär en sån tjej som man gifter sig med, tror jag.


Utöver jobbet och lusten att träffa Frida så planerar jag lite inför sommaren. Jag har ansökt om semester, och hoppas verkligen att problemen på jobbet är löst tills dess. Jag har inte fått svar ännu. Jag tänker nog inte göra någon långresa i sommar, kanske bara någon weekend här och där. Förhoppningsvis inte ensam .. Helsingborg är så jäkla fint just nu, havet gör sig verkligen och kommunen har planterat sommarblommorna över hela stan. Det är helt enkelt sommar i luften! Och jag gillart!