Träff med svärfar!

Jobb, jobb, jobb. Så känns det verkligen just nu. Men det är ju roligt, ändå. Det hade dock varit härligt att faktiskt varit lite härligt att få en onsdag ledigt eller nått. Ha en förskjuten mjukstart på jobbet igen efter semestern. För det blev verkligen full fart direkt, och nu börjar det redan kännas. Det är ju inge bra alls. Men det går nog över, idag är det ju lördag och det innebär att man kan andas ut. Jag ska även få träffa min Frida idag, hon är faktiskt påväg hem till mig just nu. Jag önskar att vi hade en riktigt lugn och härlig hemma-dag planerad men icke. Vi ska faktiskt hjälpa Fridas pappa att ta upp båten för vintern idag. Det blir andra gången jag träffar honom, men den här gången ska vi ju faktiskt umgås. Det är alltid lite nervöst, så klart. Om inte hennes pappa tycker om mig så kanske hon till slut inte heller gör det längre. Hemska tanke! Så Frida kommer strax hit, sen ska vi köra och köpa något filter till båten, som tydligen var tvunget att bytas innan båten nattas för vintern. Jag kan så pinsamt lite om båtar, så jag hoppas inte att han tror något annat.. båt

 

I morgon däremot, då hoppas jag att jag och Frida kan hänga hela dagen, bara vi två. Kanske kolla en massa filmer och äta gott. Ha en riktig söndag, bara hon och jag. Får se vad hon tycker om idén när hon kommer. Jag får nog fixa till frillan innan det är dags att springa.  Måste ju se bra ut när jag träffar svärfar! Hörs!