Välkommen till mig!

Hej allihop!

Vad kul att ni har hittat in på just min blogg! Mina föräldrar var snälla nog att döpa mig till Per-Arne när jag var pöjk, vilket självklart resulterade i att jag nu kallas Pelle. Efter många barnårs retningar har jag nu vant mig vid att det faktiskt är mitt namn.  Egentligen har jag väl kanske växt in i namnet, eftersom det är ett namn för en karl, inte en liten pojke. Nog om detta så har du ju kommit in på min blogg för att läsa om något annat än mina så kallade trauman över mitt namn, så låt mig börja om. På min blogg kommer ni få följa mig i mitt nya liv efter min flytt från kalla Haparanda till lilla soliga Helsingborg. Öresunds pärla, kallas det, och där trillade jag in på anledningen till min flytt som var ett nytt jobb i Helsingör, alltså på andra sidan sundet. Jag trivs än så länge och känner verkligen att detta var rätt val för mig. Så häng med vetja, på resan som jag kallar mitt liv!

me

Leave a Reply